Nieuws - Yara's Glutenvrij Bakkerij

bijgewerkt 10-04-2021
Ga naar de inhoud
Worstenbroodjes                                               
Afgelopen week weer een iets nieuws geprobeerd, Worstenbroodjes. Na aanleiding van een vraag van een klant of wij iets hartigs kunnen maken hebben worstenbroodjes gemaakt. Worstenbroodjes kunnen wij maken met half om half gehakt en rundergehakt.

Aanpassing zachte broodjes en Pistolet   
Na aanleiding van tips en tricks van een klant hebben we het roer om gegooid en de zachte broodjes en pistolets aangepast. Nu kunnen we met trots zeggen dat we lekkere en echt zachte broodjes en pistolets kunnen leveren. Deze zijn door de desbetreffende klant geprobeert. Na dat zij deze producten had geprobeert heeft ze wederom een bestelling gedaan. Deze klant vond de pistolets zo lekker dat ze "het zonde vond om er beleg op te doen", aldus de klant.


Moederdag taart                                                                          
Bestel nu al uw moederdag taart, deze kan worden opgehaald of tegen bezorgkosten bezorgd. De taart wordt vers gemaakt op afspraak met aardbeien, slagroom en aardbei- en witte chocolade aande zijkant. Deze is te bestellen via de webshop.Stichting Villa Joep
Op 15 februari is het wereld Kinderkanker Dag, vandaar dat wij de gehele maand februari taarten op bestelling gaan bakken voor Villa Joep. Van elke verkochte taart gaat er €5 naar Stichting Villa Joep. Wilt u Villa Joep helpen/steunen, via de webshop kunt u een taart bestellen.
Villa Joep is hét fonds tegen neuroblastoom kinderkanker. In Nederland krijgen 25 tot 30 kinderen per jaar de diagnose neuroblastoom. Dit is één van de meest agressieve vormen van kinderkanker: 60% tot 70% van de kinderen met de zwaarste vorm van neuroblastoom overlijdt. Villa Joep zamelt geld in om het onderzoek naar neuroblastoom te versnellen en de kans op genezing te vergroten.
                                                                                                                         

Vandaag 2 taarten mogen maken
Vandaag 2 taarten mogen maken met spikkels en fotoprint erop

Taarten
Taarten kunnen niet verzonden worden. Wel is er eventueel de mogelijkheid dat deze door ons wordt bezorgd voor een km vergoeding.

Suikerbrood
Vanaf vandaag nieuw is het assortiment, suikerbrood Te bestellen via de webshop

High Tea
Vraag naar de mogelijkheden voor een glutenvrij en/of lactosevrij high tea. Deze wordt in overleg met U samen gesteld.
Prijzen op aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via yara's glutenvrij bakkerij
Yara Scheffers
Lambertweg 16
5764 PX De Rips
Free Global Counter
Terug naar de inhoud